Scoici la cuptor

de Miss_B in Fructe de mare, 2 Feb 2012 | 7664 vizualizari

 

Imi plac foarte mult scoicile si fructele de mare.Avand cochilii de scoica prin casa(din alea mari),m-am gandit sa pregatesc o gustare pe baza de scoici,parmezan si...vin alb alaturi!

 

INGREDIENTE

  • o punga cu scoici,gata curatate,congelate(aproximativ 400 grame)
  • piper,ulei de masline,sare(dupa gust)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

Modul meu de a prepara scoicile este urmatorul:intr-o tigaie pun 2-3 linguri ulei de masline,scoicile congelate sau dezghetate,sare,piper si un pahar de vin alb.Las totul la foc mic,pana ce se evapora vinul si mai prajesc scoicile aproximativ 10 minute.

Iau de pe foc,le pun intr-o cochilie de scoica si pe fiecare presar parmezan,pesmet si o lingurita ulei de masline.Dau la cuptor pana ce se rumenesc,cam 10-15 minute la 180 grade.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (4)

gaby_gabytza 1

02.02.2012, 15:08

Ce bine arata

Miss_B 1

02.02.2012, 15:19

Lau 1

03.02.2012, 08:47

bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza